Chilikryddad kotlett med grönsaker i röd curry

Chilikryddad kotlett med grönsaker i röd curry

För 50 personer
Ingredienser
  • 7 kg Scan Sous vide Kotlettrad
  • 0,5 dl Paprikapulver
  • 0,5 dl Chiliflakes

Grönsaker i röd curry

  • 0,75 dl Röd currypasta
  • 3 liter Kokosmjölk
  • 1 liter Grönsaksbuljong
  • 2 dl Fisksås
  • 8 st Limeblad
  • 2 dl Färskpressad lime
  • 0,5 dl Strösocker
  • 1 kg Broccoli, i buketter
  • 1 kg Blomkål, i buketter
  • 500 g Paprika, i bitar
  • 1 kg Morot, skivad
  • Till servering: kokt jasminris
Gör så här 1. Koka riset.

2. Fräs curryn i lite olja. Häll i kokosmjölk, koka upp och tillsätt buljong, fisksås, limeblad och limesaft. Smaksätt med socker och salt. Lägg i grönsakerna och koka dem nätt och jämt mjuka. Red av lätt med maizena.

3. Torka av köttet. Blanda kryddorna och klappa köttet med dem. Skär köttet i skivor och lägg på bleck. Värm i kombiugn på 80°C med ångpuffar tills temperaturen är 70°C mellan skivorna.

4. Servera kotlettraden med currygrönsakerna och riset.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

             

            

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här