Chorizo med myntakryddad bulgur, ajvar, gräddfil och rödlök

För 10 personer
Ingredienser
  • 1,2 kg Scan Kranjska

MYNTAKRYDDAD BULGUR

  • 1 liter vatten
  • 1 liter bulgur
  • 2 msk smör
  • 0,5 dl färskpressad citronsaft
  • 3 msk hackad färsk mynta eller 1 msk torkad mynta
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • Till servering: finhackad rödlök, gräddfil, ajvar relish
Gör så här Stek chorizon på ett stekbord eller i en stekpanna tills den får fin färg ca 10 minuter. Koka upp vattnet. Tillsätt bulgur, sätt på ett lock och ställ åt sidan. Låt svälla 5-10 minuter. Rör om då och då. Tillsätt olivolja och citronsaft och rör ut klumparna. Smaksätt med mynta, bladpersilja och salt. Servera chorizon med bulgur, rödlök, ajvar och gräddfil.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här