Rostbiff med ljummen potatissallad

Rostbiff med ljummen potatissallad

För 10 personer
Ingredienser
  • 1,3 kg Scan Sous Vide Rostbiff

LJUMMEN POTATISSALLAD

  • 1,6 kg potatis, kokt och i bitar
  • 150 g rödlök, skivad
  • 100 g svarta oliver
  • 250 g fetaost
  • 0,5 dl bladpersilja

VINÄGRETT

  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 0,5 dl matolja
  • 0,5 dl vitvinsvinäger
Gör så här Ånga potatisen på bleck i 100°C ugn i ca 5 minuter. Blanda resterande ingredienser till potatissalladen i en bunke. Värm ingredienserna till vinägretten och vänd ner den i bunken. Smaksätt med salt och peppar.

Skär rostbiffen i skivor och servera med ljummen potatissallad.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här