Pastrami med färskpotatis i kapris-och pepparrotsyoghurt

Pastrami med färskpotatis i kapris-och pepparrotsyoghurt

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.3 kg Scan pastrami skivad

POTATISSALLAD

  • 1.7 kg färskpotatis kokt och i bitar
  • 50 g purjolök strimlad
  • 20 g bladpersilja hackad
  • 4 dl yoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk riven pepparrot
  • Till servering: grönsallad
Gör så här Blanda potatisen med purjolök och persilja i en bunke. Mixa yoghurt, majonnäs, pepparrot och kapris. Vänd ner såsen i bunken. Smaksätt med salt och peppar. Skär pastramin i skivor. Servera dem med potatis- och grönsallad.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här