Färsbiff Sahara med myntakryddad bulgur, ajvar och gräddfil

Färsbiff Sahara med myntakryddad bulgur, ajvar och gräddfil

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.2 kg Scan färsbiff Sahara

MYNTAKRYDDAD BULGUR

  • 1 l vatten
  • 1 l bulgur
  • 0.5 dl färskpressad citronsaft
  • 3 msk färsk mynta hackad eller 1 msk torkad mynta
  • 1 dl bladpersilja hackad
  • Till servering: ajvar relish gräddfil
Gör så här Värm färsbiffarna i 140°C ugn tills de har en innertemperatur på 70°C, ca 20 minuter. Koka upp vattnet. Tillsätt bulgur, sätt på ett lock och ställ åt sidan. Låt svälla i 5-10 minuter. Rör om då och då. Tillsätt lite olivolja och citronsaft och rör ut klumparna. Smaksätt med mynta, bladspenat och salt. Servera färsbiffarna med bulgur, ajvar och gräddfil.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här