Pilaffris Marocko med lammkött

För 10 personer
Ingredienser
  • 1 kg Scan lammkött tärnat
  • 2 gula lökar
  • 600 g långkornigt ris
  • 600 g grönsaksblandning fryst
  • 1.5 l buljong
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 msk gurkmeja
  • 2 tsk salt
Gör så här Bryn kött och lök några minuter på stekbord. Lägg i bleck tillsammans med ris och grönsaker. Häll över varm buljong blandad med kryddor och salt. Koka i kombiugn 125°C ca 25 minuter. Servera med sallad, lite matyoghurt och sweet chilisås.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här