Korvsauté med senaps-och pepparrotscrème

För 100 personer
Ingredienser
  • 7.5 kg Scan falukorv strimlad
  • 2 kg gul lök hackad
  • 2 kg pujolök strimlad
  • 1.5 kg kålrot tärnad
  • 2.5 kg morot tärnad
  • 2.5 kg potatis tärnad
  • 1 l persilja hackad

Senap-och pepparrotscréme

  • 1.5 l crème fraiche
  • 1.5 l vispgrädde
  • 1.5 dl riven pepparrot
  • 1.5 dl grovkornig senap
Gör så här Fördela ingredienserna i bleck. Smaksätt med salt och peppar. Stek i ugn 180° C i ca 30 minuter. Blanda ner persiljan. Vispa crème fraiche och grädde luftigt. Tillsätt pepparrot och senap, smaka av med salt och vitpeppar.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här