Färsbiff Sahara med tomattäcke och gurksallad

För 100 personer
Ingredienser
  • 200-300 st Scan färsbiff Sahara
  • 1.5 kg gul lök finhackad
  • 4 kg färdig tomatsås
  • 3 kg tomater skurna i bitar

Gurksallad

  • 4 kg gurka skalad
  • 4 l matyoghurt
  • Till servering:Kokt ris med gurkmeja
Gör så här Lägg färsbiffarna i bleck. Fräs löken i olja, tillsätt tomatsås och koka upp. Lägg i tomatbitarna och krydda med salt och svartpeppar. Täck biffarna med tomatsåsen och värm i ugn 175°C i ca 20 minuter. Skär den skalade gurkan i centimeterstora bitar och blanda med yoghurt. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris som fått färg av gurkmeja.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här