Sjömanskorv med saltgurka

Sjömanskorv med saltgurka

För 100 personer
Ingredienser
  • 7 kg Scan varmkorv, slantad
  • 14 kg potatis, skivad
  • 2 kg gul lök, skivad
  • 20 st kryddpepparkorn
  • 5 lagerblad
  • 8 l köttbuljong
  • 2 l mörkt öl
  • Till servering: saltgurka och persilja
Gör så här Stek korveni stekbord eller i ugn på 200° C, i ca 10 minuter. Varva korv, potatis, lök, salt och peppar i 5 bleck. Stick ner lagerblad och kryddpepparkorn. Blanda buljong och öl(har du inte öl byt till köttbuljong). Häll på 2 l vätska per bleck. Tillaga i kombiugn 175°c I ca 40 minuter. Garnera med persilja och servera med saltgurka.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här