Vinterpanna med fläsk och ingefära

Vinterpanna med fläsk och ingefära

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan Piggham strimlad Grisbog
  • 6 l köttbuljong
  • 1 kg strimlad gul lök
  • 2 kg strimlad vitkål
  • 4 dl kinesisk soja
  • 1 dl mald ingefära
  • 4 dl vetemjöl
  • 3 kg strimlad paprika
  • 4 l matlagningsgrädde
Gör så här Koka upp buljong, lök, vitkål, soja och ingefära. Tillsätt köttet i omgångar. Låt koka upp emellan. Sjud grytan ca 10 min. Red av med vetemjöl och koka ca 5 min. Tillsätt paprika och grädde. Koka upp. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med nudlar.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här