Köttfärscarbonara i ugn

Köttfärscarbonara i ugn

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan lösfryst blandfärs
  • 2 kg Scan Piggham bacon
  • 8 kg pasta penne okokt
  • 8 l ostsås
Gör så här Bryn färsen i lite matfett i omgångar. Smaksätt med salt och peppar. Strimla baconet och stek det, låt det rinna av. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda allt i smorda bleck med hälften av ostsåsen, avsluta med resten av ostsåsen. Gratinera i 175°C i ugn tills carbonaran fått en fin färg och är varm, ca 15 minuter.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här