Köttbullar på salladsbädd med dippsåser och grönsaksris

Köttbullar på salladsbädd med dippsåser och grönsaksris

För 100 personer
Ingredienser
  • 12 kg Scan köttbullar

Sojadipp

  • 3 l soja
  • 3 dl farinsocker
  • 3 dl pressad limesaft

Grönsaksris

  • 100 portioner kokt ris
  • 2 kg gröna ärtor tinade
  • 2 kg vitkål finstrimlad och fräst i olja

Till servering

  • 5 kg isbergssallad strimlad
  • 3 kg sweet chilisås
Gör så här Värm sojan och smält i farinsocker. Häll i limesaften och smaka av. Värm köttbullarna i kombiugn, återupphettningsprogram, 150°C ca 10 minuter. Ta ut köttbullarna och lägg isbergssallad runt om i blecket. Blanda riset med gröna ärtor och fräst vitkål. Servera med sojadipp och sweet chilisås.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här