Tomatbräserade kebabjärpar med ljummen pastasallad och citronyoghurt

Tomatbräserade kebabjärpar med ljummen pastasallad och citronyoghurt

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan kebabjärpar

Tomatsås

  • 2 kg gul lök hackad
  • 100 g vitlök pressad
  • 10 kg krossade tomater

Pastasallad

  • 15 kg pasta farfalle kokt
  • 4 dl rapsolja
  • 200 g persilja hackad
  • 4 kg gurka i tärningar
  • 4 kg blomkål i buketter förkokt

Citronyoghurt

  • 4 kg matyoghurt
  • 10 st citroner finrivet skal och pressad saft
Gör så här Fräs lök och vitlök i olja, tillsätt krossade tomater och låt koka i 15 minuter. Smaka av med salt, peppar, socker och tabasco. Värm kebabjärparna i kombiugn, återupphettningsprogram, 150°C, ca 10 minuter. Lägg ner järparna i tomatsåsen vid servering. Häll olja på den varma pastan, blanda i allt och smaka av med salt och peppar. Blanda yoghurt med finrivet citronskal. Smaka av med citronsaft och salt. Servera järparna med tomatsås, pastasallad och citronyoghurt.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här