Zucchinilasagne med brynt köttfärs och tomat

Zucchinilasagne med brynt köttfärs och tomat

För 100 personer
Ingredienser
  • 8 kg Scan lösfryst nötfärs
  • 3 kg krossade tomater
  • 3 l tomatjuice
  • 70 g mixad vitlök
  • 4 dl pressad citronsaft
  • 1 dl majsolja
  • 4 kg zucchini grovt riven
  • 4 kg bladspenat tinad och avrunnen
  • 2 kg gul lök hackad
  • 15 st lasangeplattor gastrostorlek
  • 10 l ostsås
Gör så här Stek zucchini och lök i olja, tillsätt spenaten mot slutet. Salta och peppra. Gör en lasange, börja och avsluta med ostsås. Två lager av grönsaksblandning och tre lager lasangeplattor. Grädda i ugn, 175°C ca 30 minuter. Bryn färsen i olja, salta och peppra. Blanda med krossade tomater och tomatjuice. Smaksätt med vitlök, pressad citron, majsolja, salt, peppar och socker. Servera lasangen med köttfärs- och tomatröran.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här