Dijon- & dragongryta

För 25 personer
Ingredienser
  • 2.5 kg Scan falukorv strimlad
  • 500 g gul lök strimlad
  • 8 msk dijonsenap
  • 5 dl köttbuljong
  • 5 msk vetemjöl
  • 1.5 l mjölk
  • dragon färsk hackad
Gör så här Fräs korv och lök i smör. Tillsätt dijonsenap och buljong. Låt allt koka några minuter. Rör ut mjölet i lite mjölk, rör sedan ner redningen och resten av mjölken. Låt såsen koka upp. Smaksätt med salt och svartpeppar, tillsätt dragon. Låt grytan koka samman i 5 minuter. Servera gärna med pressad potatis och ärter alternativt ett grönsaksris.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här