Korvtacos

För 25 personer
Ingredienser
  • 2.5 kg Scan falukorv tärnad
  • 450 g gul lök hackad
  • 8 st vitlöksklyftor fint hackade
  • 375 g majskorn
  • 5 dl köttbuljong
  • 1.5 dl tacokryddmix
  • 25 st tacoskal alt. skålar

Serveras med

  • 500 g gurka färsk hackad
  • 250 g ost riven

Sås

  • 1.25 l cème fraiche paprika & chili
  • 2 st limefrukt rivet skal och saft
Gör så här Bryn korven i smör, tillsätt lök, vitlök och majskorn, stek under omrörning i ca 3 minuter. Strö över tacokryddmixen och häll på buljongen, låt det koka samman. Blanda limeskal och saft i crème fraichen. Fyll tacoskalen med sallad, gurka, korvröra, ost och avsluta med såsen. Korvröran passar perfekt som bakpotatis- eller pajfyllning.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här