Äpple- & myntafylld korv

För 25 personer
Ingredienser
  • 50 skivor Scan lantfalukorv skivad
  • 750 g äpple tärnad
  • 1 dl mynta färsk hackad
  • 1 kg bladspenat fryst
  • 2 l köttbuljong varm
  • 1 dl äppeljuice konc.
Gör så här Lägg hälften av korvskivorna i bleck. Pressa ur vattnet ur spenaten. Blanda äpple, mynta, spenat, salt och svartpeppar. Fördela ca 30 g spenatblanding per skiva korv. Lägg resten av korvskivorna ovanpå och tryck till lätt. Blanda buljong och juice, häll över korven i blecken, och brässera under lock i ugn 175°C ca 15 min. Servera med potatismos.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här