Strimlad falukorv med tortilla och babyspenat

Strimlad falukorv med tortilla och babyspenat

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan ekologisk falukorv strimlad
  • 2 kg purjolök skuren
  • 1 kg babyspenat

Tortilla

  • 10 kg potatis kokt och tärnad
  • 2 kg gul lök skuren och stekt
  • 1 kg babyspenat
  • 150 st ägg
  • 1 l vatten
Gör så här Stek falukorven i smör, vänd ner purjolöken i slutet och till sist även spenaten. Salta och peppra. Blanda potatisen med stekt lök och spenat. Lägg i smorda bleck. Knäck äggen, vispa och tillsätt vatten, salt och peppar. Häll omelettsmeten över grönsakerna och tillaga i ugnen på 150°C tills omeletten har stelnat.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här