Skinkstek med matig bulgursallad och paprikakeso

Skinkstek med matig bulgursallad och paprikakeso

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan Skinkstek sous vide, skivad
  • 4 kg fullkornsbulgur
  • 5 kg kokta svarta bönor
  • 2 kg babyspenat
  • 2 kg sharonfrukter i bitar
  • 600 g rödlök strimlad
  • 3 dl pressad citron
  • 5 kg keso Grillad paprika
  • 10 granatäpplen
Gör så här Lägg skinksteken i bleck. Värm i kombiugn, lågtemperaturånga 80ºC, ca 15 minuter. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Låt den svalna lite. Blanda i bönor, spenat, sharonfrukt och rödlök med olja och pressad citron. Salta och peppra efter smak. Servera med skinksteken och keso. Garnera med granatäppelkärnor.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här