Varmkorvsgryta med rotfrukter och senapskräm

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan MåGott varmkorv
  • 20 l kycklingbuljong
  • 40 lagerblad
  • 0.5 dl svartpepparkorn
  • 5 kg kålrot tärnad
  • 2.5 kg palsternacka skivad
  • 4 kg morot skivad
  • 5 kg potatis klyftad
  • 1 kg purjolök grovt strimlad
  • 1 dl rivet apelsinskal
  • 1 l persilja hackad

Senapskräm

  • 2.5 kg kesella 10%
  • 300 g fransk osötad senap
Gör så här Koka upp buljong med lagerblad och pepparkorn. Lägg i rotfrukter och låt sjuda tills det är mjukt, ca 15 minuter. Skär korven i bitar. Tillsätt korv och purjolök samt apelsinskal och persilja. Låt allt bli varmt. Rör ihop kesella och senap och servera till. Smaka av med salt och peppar.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här