Färsbiff med äppelfräs och currybuljong

Färsbiff med äppelfräs och currybuljong

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan Färsmedaljong Dijon
  • 1 dl curry
  • 2 kg purjolök strimlad
  • 3 kg äpplen i tunna klyftor
  • 15 kg potatis kokt gärna i klyftor
  • 5 l kycklingbuljong
  • 1 kg russin
Gör så här Fräs curry, purjolök, äppel- och potatisklyftor i lite matfett i stekbord. Lägg fräset i bleck. Tillsätt buljong och russin. Salta och peppra.Tillaga i kombiugn 150ºC ca 10 minuter. Stek biffarna i kombiugn, reheatfunktion 150ºC, ca 20 minuter. Servera biffarna med äppelfräset och buljongen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här