Nötstek med ratatouille och bulgur

Nötstek med ratatouille och bulgur

För 50 personer
Ingredienser
  • 7 kg Scan Sous vide Nötstek
  • 500 g Gul lök, hackad
  • 2 dl Olivolja
  • 50 g Vitlök, riven
  • 1 dl Socker
  • 2 dl Tomatpuré
  • 1 kg Aubergine, tärnad
  • 1 kg Zuccini, tärnad
  • 500 g Paprika, strimlad
  • 2 kg Krossade tomater
  • 1 dl Paprika pulver
  • 1 liter Grönsaksbuljong
  • ca 1 tsk Cayennepeppar
  • 3 liter Bulgur
Gör så här 1. Fräs löken i oljan några minuter och tillsätt sedan vitlök, socker och tomatpuré. Låt fräsa en stund tills det får lite färg. Tillsätt sedan grönsaker, krossade tomater, paprikapulver och buljongen. Låta koka tills allt blir mjukt. Smaka av med salt, peppar och cayennepepppar.

2. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen.

3. Skiva nötsteken och lägg i bleck. Värm i kombiugn på lågtemperaturånga, 80ºC, i ca 15 minuter. Tills temperaturen mellan skivorna är 70 grader.

4. Servera nötsteken med ratatouillen och bulgur.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här