Julskinka med gremolatagriljering

Julskinka med gremolatagriljering

För 100 personer
Ingredienser
  • 10 kg Scan Piggham Julskinka kokt
  • 4 st Ägg
  • 6 st vitlöksklyftor finhackade
  • 0.5 dl citronskal finrivet
  • 1.5 dl persilja hackad
  • 1-2 dl ströbröd
Gör så här Vispa upp äggen och blanda ner vitlök, citronskal och persilja. Rör i ströbröd och blanda om. Låt blandningen svälla 5-10 minuter och pensla den sedan på skinkan. Griljera i kombiugn, 200 grader ca 10 minuter tills griljeringen fått fin färg. Låt skinkan svalna och skär den i tunna skivor.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här