Källarrökt skinka med rödbetstzatziki

Källarrökt skinka med rödbetstzatziki

För 100 personer
Ingredienser
  • Scan Källarrökt skinka 5 kg
  • Inlagda tärnade rödbetor 2.5 kg
  • Pepparrot riven 2.5 dl
  • Mezeyoghurt eller matyoghurt 2.5-3 liter
  • Äpplen 1 kg
  • Pressad citronsaft 1 dl
Gör så här Skiva skinkan. Låt rödbetorna rinna av i en sil och blanda dem med pepparrot och yoghurt. Smaka av med salt. Skär äpplen i klyftor och häll över citronsaft. Garnera rödbetstzatzikin med äpplena. Servera till skinkan.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här