Julskinka med senapsgriljering och varm kaneldoftande rödkål

Julskinka med senapsgriljering och varm kaneldoftande rödkål

För 100 personer
Ingredienser
  • Scan Piggham Julskinka kokt 10 kg
  • Scan Rödkål
  • Ägg 3 st
  • Söt senap 2 dl
  • Ströbröd 2 dl
  • Kryddnejlikor 10 st
  • Kanelstång 10 st
Gör så här Rör samman ägg, senap och ströbröd. Låt blandningen svälla 5-10 minuter och pensla den sedan på skinkan. Tryck i kryddnejlikor i ett fint mönster. Griljera skinkan i kombiugn, 200°C ca 10 minuter tills griljeringen fått fin färg. Låt skinkan svalna och skär den i tunna skivor. Värm rödkålen försiktigt med kanelstången och servera till.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här