Julkorv med rödkålssallad och senap

Julkorv med rödkålssallad och senap

För 100 personer
Ingredienser
  • Scan Julkorv kokt 10 kg
  • Färsk rödkål strimlad
  • Apelsin skuren i små bitar
  • Russin 500 g
  • Kallpressad rapsolja
Gör så här Skiva korven och lägg den i bleck. Värm i kombiugn på reheatprogram 150 grader ca 5 minuter. Stöt kålen med lite salt så att den blir mjuk. Blanda ner apelsin och russin. Rör i oljan. Smaka av med salt och peppar. Servera korven med rödkålssalladen och söt senap.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här