Ristad källarrökt skinka med melon- och citronsalsa

Ristad källarrökt skinka med melon- och citronsalsa

För 30 personer
Ingredienser
  • Scan Gourmet Källarrökt Skinka 400 g
  • Gurka 200 g
  • Vattenmelon 400 g
  • Scharlottenlök finhackad 50 g
  • Rädisor finhackade 50 g
  • Pumpakärnor saltrostade 50 g
  • Rapsolja kallpressad 0.5 dl
  • Citronjuice 1 msk
  • Citron fint rivet skal 1 st
  • Potatis liten kall kokt 15 st
Gör så här 1. Skala och kärna ur melonen. Skala gurkan och skär bort kärnhuset. Skär melonen och gurkan i små tärningar. 2. Blanda en vinägrett på olja och citron, smaka av med salt och peppar. 3. Dela potatisen. Gröp ur en liten grop i varje med en lite sked. Skär av "bottnarna" så att de står stadigt. Stek dem gyllenbruna i olja. 4. Blanda grönsaker, melon, kärnor och vinägrett. 5.Fyll salsan i potatisarna. 6. Skär den Källrökta Skinkan i mindre bitar och rista i panna. Sätt i potatisarna vid servering.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här