Lillprinsfrittata med tomat- och ruccolatoppping

Lillprinsfrittata med tomat- och ruccolatoppping

För 10 personer
Ingredienser
  • 450 g Scan Prinskorv kyckling-nöt
  • 750 g Potatis
  • 10 st Ägg
  • 3 dl Mjölk
  • 1 dl Vetemjöl
  • 1 tsk Salt
  • 1 st Purjolök
  • 1 msk Olivolja

Topping

  • 200 g Skivad rödlök
  • 150 g Cocktailtomater i halvor
  • 150 g Ruccola
  • 1 msk Olivolja
Gör så här Koka potatisen i saltat vatten. Vispa ägg, mjölk, vetemjöl och salt i en bunke. Snitta purjolöken och skölj mellan bladen, strimla. Skär potatisen i bitar. Stek korven i olja och tillsätt lök och potatis. Stek utan att ta färg, peppra. Häll omelettsmeten i pannan med stekta ingredienserna. Sänk värmen och låt stå ett tag. Grädda sen av den snabbt i ugn med grillfunktion tills den får lite färg. Blanda tomater och rödlök med olivolja, salt och peppar. Skölj ruccolan och blanda med tomaterna. Servera som topping till frittatan.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här