Soppa på jordärtskocka och baconfräs

Soppa på jordärtskocka och baconfräs

För 10 personer
Ingredienser
  • 200 g Scan Baconsnitt
  • 2 kg Jordärtskockor
  • 1 liter Vatten
  • 1 liter Grönsaksbuljong
  • 1.5 dl Persilja - finhackad
  • 2 dl Créme fraiche
Gör så här Skala och tärna skockorna. Koka dem mjuka i vattnet. Ta upp skockorna med en hålslev. Mixa skockorna till en slät puré. Sila kokvattnet och häll över purén. Tillsätt buljongen och koka upp. Hacka persiljan fint. Vispa i crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt rinna av. Toppa soppan med baconfräs och hackad persilja.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här