Spenatgratäng med bacon och fetaost

Spenatgratäng med bacon och fetaost

För 10 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan Bacon - skivad
  • 1 kg Spenat - fryst hackad
  • 10 st Ägg
  • 400 g Fetaost
  • 2.5 dl Crème fraiche
  • Salt och peppar
  • 1 st Rödlök
  • 1 dl Svarta oliver - urkärnade
Gör så här Sätt ugnen på 225° C. Tina spenaten och krama ur överflödig vätska. Blanda ägg, fetaost, crème fraiche och spenat. Smaka av med salt och peppar. Häll smeten i ett smort bleck. Skiva rödlöken i fina ringar. Lägg oliver och rödlöksringarna på toppen. Ställ in i ugn i ca 20 minuter. Stek baconet och låt det rinna av. Servera spenatgratängen med bacon och en grönsallad.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här