Dinkelsallad med bacon, valnötter och ädelost

Dinkelsallad med bacon, valnötter och ädelost

För 10 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan Bacon - skivat
  • 1 liter Dinkel
  • 10 st Cocktailtomater - delade
  • 200 g Ädelost i småbitar
  • 3 dl Valnötter - hackade
  • ca 150 g Blandad sallad
  • 1 dl Olivolja
  • 3 msk Rödvinsvinäger
  • Salt och peppar
Gör så här Koka dinkel enligt anvisningarna på förpackningen. Skär baconet i mindre bitar och stek, låt rinna av. Blanda alla ingredienserna utom bacon i en stor bunke. Blanda olja och vinäger, smaka av med salt och peppar. Häll över salladen. Strö över bacon.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här