Grillad Entrecôte med krämig tomat- och mozzarellasallad

Grillad Entrecôte med krämig tomat- och mozzarellasallad

För 10 personer
Ingredienser
  • 1.75 kg Scan Entrecôte
  • 2 dl Scan Glaze Barbeque

Tomat- och mozzarellasallad

  • 10 st plommontomater
  • 500 g mozzarellaost
  • 1 st riven vitlöksklyfta
  • 2 st finhackade rödlökar
  • 2 dl kesella
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad basilika
  • 100 g ruccola
Gör så här Skär tomater och mozzarella i grova bitar. Fräs vitlök och rödlök mjukt i lite olja. Blanda kesella, vitlök, rödlök och örter i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Vänd försiktigt ner tomat och mozzarella. Skär köttet i skivor. Salta och peppra. Grilla köttet till önskad stekgrad och pensla på glazen under tiden. Låt köttet vila. Servera den nygrillade entrecôten med tomat- och mozzarellasalladen, rucola och tex grillade potatisskivor.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här