Fläskfilé med salsa verde och krispig crudités

Fläskfilé med salsa verde och krispig crudités

Grilla För 10 personer
Ingredienser
  • 1.5 kg Scan fläskfilé sous vide

Salsa verde

  • 1 st huvudsallad
  • 50 g gräslök
  • 5 kvistar bladpersilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 dl kapris
  • 5 st sardeller
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 dl kallpressad rapsolja

Krispig crudités

  • 400 g fänkål
  • 400 g morot
  • 10 st rädisor
  • 2 st gröna äpplen
  • 300 g gurka - urkärnad
  • 0.5 st purjolök
  • 0.5 dl kallpressad rapsolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
Gör så här Salsa Verde: Mixa alla ingredienser slätt, förutom oljan, i en kannmixer. Tillsätt oljan i en fin stråle på slutet. Smaka av med salt och peppar. Crudités: Hyvla fänkål, morot och rädisa tunt på mandolin och lägg i isvatten en stund. Skiva äpple och gurka tunt. Skär julienne på purjolöken. Blanda alla grönsaker med rapsolja och vinäger, smaka av med salt och peppar. Skär fläskfilén i stubbar och smaksätt med salt och peppar. Grilla på medelvarm grill i ca 10 minuter så att den blir varm och får grillyta och smak. Servera fläskfilén med cruditée och salsa verde.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här