Glansgriljerad julskinka

Glansgriljerad julskinka

Ungssteka För 10 personer
Ingredienser
  • 1 st Scan Julskinka sous vide
  • ½ dl Farinsocker
  • 2-3 kvistar Rosmarin
  • Kryddnejlikor
Gör så här Sätt ugnen på 225°C. Skär bort lite av fettet så att det blir ett ca 1-2 cm lager kvar. Skär det sedan i ett rutmönster. Strö över rikligt med farinsocker på julskinkan. Stick in små buketter av rosmarin eller sätt i en kryddnejlika i varje ruta. Griljera ca 20 minuter eller tills sockret smält och skinkan fått fin färg. Ställ skinkan kallt efter griljeringen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här