Mandelgriljerad julskinka

Mandelgriljerad julskinka

Ingredienser
  • 1 st Scan Julskinka sous vide
  • 1 st Äggula
  • 2 msk Senap
  • 2 msk Flytande honung
  • ½ tsk Mald kanel
  • 50 g Mandelspån
Gör så här Sätt ugnen på 225º C. Blanda äggula, senap, honung och kanel. Pensla det runt om på skinkan. Strö över mandeln. Pensla ytterligare lite ovanpå mandeln. Griljera ca 15 min tills skinkan fått fin färg. Ställ skinkan kallt efter griljeringen.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här