Glögg- och svartvinbärsglacerad pastej

Glögg- och svartvinbärsglacerad pastej

Ungssteka För 10 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan Leverpastej ugnsbakad
  • 1 st Gelatinblad
  • ½ dl Glögg
  • ½ dl Koncentrerad svartvinbärssaft
Gör så här Rör pastejen mjuk och lägg över den i en fin form. Släta till ytan och ställ kallt. Lägg gelatinbladen i lite kallt vatten. Hetta upp saft och glögg. Krama ur gelatinbladen och smält dem i den varma saften. Låt svalna något och skeda över pastejen. Ställ pastejen kallt och plant att stelna.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här