Rimmad oxbringa med morotssoppa och chiligrädde

Rimmad oxbringa med morotssoppa och chiligrädde

För 25 personer
Ingredienser
  • 3 kg Scan Oxbringa Sous Vide
  • 2 kg Morot i bitar
  • 150 g Gul lök -hackad
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 1 kg Potatis i bitar
  • 1 bit Ingefära -riven
  • 6 liter Hönsbuljong
  • 0.75 dl Vitvinsvinäger
  • 15 g Spansk peppar -finhackad
  • 4 dl Grädde
  • 0.5 dl Gräslök -finhackad
Gör så här Fräs morot och lök i oljan. Koka mjukt tillsammans med potatisen och ingefära i buljongen och vinägern. Mixa slätt och tillsätt lite olivolja. Smaksätt med salt och peppar. Vispa grädden med chilin. Smaka av med salt och vänd ner gräslöken. Värm skivad oxbringa, i bleck med lock, på lågtemperaturånga. Servera soppan med oxbringa och grädde.

Utvalda produkter

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här