Souvlakisallad från Grekiska kolgrillen

Souvlakisallad från Grekiska kolgrillen

För 1 personer
Ingredienser
  • 200 g Scan Fläskkarré
  • 2 st Tomater
  • ½ Gurka
  • ½ Paprika
  • ½ Rödlök
  • ½ Citron
  • 50 g Fetaost
  • 10 st Kalamataoliver
Gör så här 1. Dela köttet i tärningar, trä på spett, krydda med grillkrydda. Grilla sedan fläskkarrésouvlakin på en väl uppvärmd träkolsgrill med jämn glöd. Smörj gärna grillgallret med lite olja innan du börjar. 2. Skär grönsakerna i lite större bitar. Blanda grönsaker och oliver i en skål med olivolja, pressad citronsaft, salt, peppar och oregano. 3. Häll grönsakerna i en djup tallrik. Placera fetaosten på toppen och den grillade fläskkarrésouvlakin intill. Garnera med persilja samt droppa olivolja över fetan och strö på lite torkad oregano.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här