Grillad rumpstek med anchochilismör och späda morötter

Grillad rumpstek med anchochilismör och späda morötter

Grilla För 25 personer
Ingredienser
  • 4,5 kg Scan Rumpstek, mörmarinerad med kappa
  • 3,5 kg späda morötter

Anchochilismör

  • 350 g smör
  • 2 dl rostade pinjenötter
  • 2 st torkade anchochili
  • 1 msk hel kummin
  • 0,5 tsk salt
Gör så här 1. Mixa smöret med blötlagd anchochili, kummin och salt.
Blanda ner pinjenötterna och fyll smöret i en plastfolieklädd form.
Ställ kallt. Skär sedan i kuber.

2. Blanchera morötterna i saltat vatten.

3. Grilla rumpsteken tills den får en fin yta. Pensla eventuellt med en glaze. Lågtemperaturstek klart den ugn till en innertemperatur på ca 60°. Låt köttet vila.

4. Servera rumpsteken i skivor med smöret och morötterna.

Till servering: tex rödvinssås, grönsallad och färskpotatis.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här