Nötstek

Nötstek

Ungssteka För 100 personer
Ingredienser
  • 5 kg Scan fransyska, skinnad
  • 1 dl dijonsenap
  • 1 dl ströbröd
Gör så här 1. Gnid in steken med salt och peppar. 2. Stek den i kombiugn på 125° tills innertemperaturen är 60°. Kyl köttet. 3. Bred över senapen på steken och strö över ströbrödet. 4. Griljera steken i kombiugn, 200° ca 10 minuter tills griljeringen fått fin färg. Låt steken svalna. 5. Skiva köttet vid servering och garnera med lite persilja och cornichons.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här