Rödkålssallad med bacon

Rödkålssallad med bacon

För 100 personer
Ingredienser
  • 2 kg Scan Baconsnitt
  • 4 kg Rödkål, strimlad
  • 500 g Rödlök, strimlad
  • 5 st Apelsiner, i bitar
  • 2 dl Solrosfrön, rostade och saltade

Senapsvinägrett

  • 3 dl Rapsolja
  • 1 dl Äppelcidervinäger
  • 1 dl Senap, söt
  • 2 st Apelsiner, rivet skal
Gör så här 1. Skär baconet i smala remsor och stek knaprigt. Låt rinna av. 2. Blanda ingredienserna till salladen. 3. Vispa ihop vinägretten och smaka av med salt och peppar. Blanda vinägretten med salladen och smaka av med salt och peppar igen. 4. Servera salladen som tillbehör på julbordet.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här