Kalvsylta med ättiksstekta gulbetor och potatis

Kalvsylta med ättiksstekta gulbetor och potatis

Koka För 10 personer
Ingredienser
  • 60 g Scan Deli Kalvsylta
  • 400 g Gulbetor
  • 400 g Fast potatis, skalad
  • 2 msk Socker
  • 1 msk Ättika
  • 0,5 dl Persilja, grovhackad
  • 0,5 dl Rostade hasselnötter
Gör så här 1. Koka gulbetorna. Låt svalna och tärna i centimeterstora tärningar. 2. Tärna potatisen i lika stora tärningar och stek dem i lite olja och smör tills dem är gyllenbruna och mjuka. 3. Tillsätt gulbetan och smaka av med salt och peppar. Tillsätt sockret och låt det karamellisera något. Slå sedan över ättikan och vänd ner bladpersiljan. 4. Skiva kalvsyltan och servera med gulbetor, potatis och grovt hackade hasselnötter.

Utvalda produkter

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här