Fläskkarré med rosmarin och timjan, ratatouille

Fläskkarré med rosmarin och timjan, ratatouille

Ungssteka För 50 personer
Ingredienser
  • 7 kg Scan Sous vide Fläskkarré
  • 500 g Gul lök, hackad
  • 2 dl Olivolja
  • 50 g Vitlök, riven
  • 1 dl Socker
  • 2 dl Tomatpuré
  • 1 kg Aubergine
  • 1 kg Zuccini, tärnad
  • 500 g Paprika, tärnad
  • 2 kg Krossade tomater
  • 1 dl Paprikapulver
  • 1 liter Grönsaksbuljong
  • ca 1 tsk Cayennepeppar
Gör så här 1. Fräs löken i oljan några minuter och tillsätt sedan vitlök, socker och tomatpuré. Låt fräsa en stund tills det får lite färg. Tillsätt sedan grönsaker, krossade tomater, paprikapulver och buljongen. Låta koka tills allt blir mjukt. Smaka av med salt och mycket nymald peppar.

2. Skiva karrén och lägg i bleck. Värm i kombiugn på lågtemperaturånga, 80ºC, i ca 15 minuter. Tills temperaturen mellan skivorna är 70°C.

3. Servera fläskkarré med ratatouillen och till exempel rostade potatisar.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här