Fläskkarré med morots- och kumminbulgur och myntayoghurt

Fläskkarré med morots- och kumminbulgur och myntayoghurt

StekaUngssteka För 50 personer
Ingredienser
  • 7 kg Scan Sous vide Fläskkarré
  • 2,5 kg Morötter, i bitar
  • 2 dl Rapsolja
  • 1 dl Kummin, hel
  • 4 liter Bulgur
  • 100 g Persilja, hackad

Myntayoghurt

  • 4 liter Matyoghurt
  • 100 g Mynta, hackad
  • 1 dl Honung
Gör så här 1. Blanda ingredienserna till yoghurten och smaka av med salt och peppar.

2. Stek morötterna i oljan på hög värme tills de nästan är mjuka. Tillsätt kumminfröna och låt de rostas med. Lyft upp.

3. Koka bulgurn enligt anvisning och vänd sedan ner morötterna och persiljan.

4. Skär köttet i skivor och lägg på bleck. Salta och peppra något. Värm i kombiugn på 80°C med ångpuffar tills temperaturen är 70°C mellan skivorna.

5. Servera fläskkarrén med morotsbulgurn och yoghurten.




Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här