Grillade kamben med coleslaw

Grillade kamben med coleslaw

Grilla För 10 personer
Ingredienser
  • 3 st Scan Kamben sous vide à 1,2 kg
  • 500 g vitkål, strimlad
  • 300 g morötter, strimlade
  • 1 tsk kummin, mortlad
  • 3 dl matyoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 dl dijonsenap

Glaze

  • 2 dl hoisinsås
  • 1 msk ingefära, riven
Gör så här 1. Coleslaw: Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. 2. Grilla kambenen på medelvarm grill i ca 10 minuter. Pensla med glazen och grilla 5 minuter till. 3. Skär upp kambenen och servera med coleslaw och tex grillat bröd.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

             

            

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här