Grillade färsspett med gul potatis- och blomkålssallad

Grillade färsspett med gul potatis- och blomkålssallad

Grilla För 10 personer
Ingredienser
  • 10-20 Scan Nötfärsspett à 100 g
  • 2 kg färskpotatis
  • 1,5 msk spiskummin
  • 1 msk gurkmeja
  • 1,5 msk senapsfrö
  • 2 msk ingefära, riven
  • 0,75 dl olivolja
  • 1 citron, juicen
  • 5 st sticklökar
Gör så här 1. Koka potatisen i saltat vatten.

2. Rosta spiskumminen i en panna. Häll i olivoljan, gurkmeja och senapsfrö, rör runt och låt svalna. Tillsätt sedan ingefära och citronjuice.

3. Dela potatisen och lägg den i en bunke. Häll över oljan och vänd ner salladslöken. Smaka av med salt och peppar.

4. Grilla spetten i ca 10 minuter. Vänd då och då.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här