Pizza med rapsgris

Pizza med rapsgris

Ingredienser
  • 2 dl vatten, ljummet
  • 1 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 25 g jäst
  • 1 tsk torkad oregano
  • 5 dl vetemjöl

Topping

  • 3 st grislägg, kokta i ca 8 tim
  • 5 st tomater, hackade
Gör så här Plocka läggköttet och glacera i bbq-sås. Vänd i tomathacket precis innan köttet läggs på pizzan. Baka ytterligare i ca 5 min på 225ºC.

Blanda ihop vatten, olivolja och salt. Smula ner jästen och tillsätt oregano. Rör i mjöl och arbeta till en smidig deg. Kavla ut och stansa till 25 små pizzor. Baka av med chilisås, riven ost och tunt skivad rödlök på 250ºC i ca 3 min. Toppa med plockad lägg från rapsgris och ruccola.

Utvalda produkter

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här