Rapsgriskorv med bröd

Rapsgriskorv med bröd

Ingredienser
  • 300 g späck
  • 500 g Scan fläskfärs, grovmald
  • 500 g nötfärs
  • 500 g lammfärs
  • 42 g nitritsalt
  • 1 dl kallt vatten
  • i dl hackade örter, t.ex. dragon, persilja
  • 10 st vitlöksklyftor, blancherade och malda
  • lammfjälster, sköljda

Tryffeldipp

  • 3 st äggulor
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 dl rapsolja
Gör så här Rapsgris/lammkorv: Blanda allt utom späck och vatten. Lägg i späck och vatten, lite i taget. Smaka av. Forma till korvar. Tryffeldipp: Blanda ihop allt utom oljan. Tillsätt oljan i en tunn stråle och rör hela tiden. Avsluta med att blanda i tryffelolja och den hackade svarta tryffeln. Smaka av med salt och peppar.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här