Mjukbakad griskind i potatistaco

Mjukbakad griskind i potatistaco

För 20 personer
Ingredienser
  • 2 kg griskind Scan Menü

Dillpicklad gurka

  • 1 gurka, skalad
  • 2 dl "1-2-3-lag"
  • 1 dillkvist

Senapsmajjo

  • 1 dl majonnäs
  • 1 msk grov senap, typ skånsk
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk honung
Gör så här Griskind: Gör pulled pork av griskinden. Till exempel: Koka köttet mjuk i 20 timmar i buljong. Tag upp kyl ned och plocka köttet i bitar. Smak upp med schrirascha, grön tabasco, bbq sås och sherryvinäger. Dillpicklad gurka: Skiva gurkan tunt, lägg i lagen med en dill kvist och vacumförpacka. Låt stå i 5 timmar. Stansa och fritera wonton plattor och forma som tacos. Funkar ju såklart med färdigköpta tacoschips. Senapsmajjo: Blanda ingredienserna, smaka av med salt och peppar. Lägg ihop: Lägg den mjukbakade griskinden i wontontacoskalet. Toppa med senapsmajjo och dillpicklad gurka.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                     

                 

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här