Grillad och glacerad entrecote Menü med fänkålsslaw

Grillad och glacerad entrecote Menü med fänkålsslaw

GrillaSteka För 20 personer
Ingredienser
  • 1,5 kg entrecote, skivad
  • 1 msk sechuannpeppar
  • 1 msk rosépeppar
  • 1 msk svartpeppar
  • Vetetortilla

Fänkålsslaw

  • 1,5 fänkål, tunt skivad
  • 0,5 silverlök, tunt skivad
  • 1 pressad citron
  • 0,5 dl olivolja
  • salt
  • Tomatketchup lyx
  • 2 dl krossade tomater
  • 10 klyftor vitlök, skalade hela
  • 3 msk tomatpuré, rostad
  • 0,5 knippe timjan
  • 2 röda chilifrukter, strimlade
  • 2 gula lökar, tärnade
  • 1 dl mörk sirap
  • 0,5 dl sherryvinäger
  • salt och peppar
Gör så här Entrecote: Gnid in entrecoten med kryddorna och salt. Grilla med olja, ca medium rare. Låt svalna. Skiva i tunna strimlor. Fänkålsslaw: Blanda citronjuice och olivolja smaka av med salt. Vänd i lök och fänkål. Tomatketchup lyx: Fräs lök, vitlök, timjan i lite olja. Lägg i chili. Tillsätt resten av ingredienserna. Låt koka ihop, mixa och passera. Låt koka ihop ytterligare. Smaka av med salt och peppar Lägg ihop: Lägg den kryddbakade skivade entrecoten i tortillan. Toppa med fänkålsslaw och ketchup.

Köp våra produkter

HKScan arbetar med nedanstående grossisterna som har produkter från HKScan's sortimentskatalog.   
 
                      
                       

Våra varumärken

               

      

Kontakta oss

Du kan ställa frågor kring matlagning, våra produkter eller bara få inspiration. >>Fråga oss här